Bine ati venit! Va puteti loga sau va puteti inregistra!

detergent parchet

Detergent parchet bona este creat special pentru lustruirea si curatarea parchetului.

Parchetul este foarte important intr-o locuinta, de aceea, necesita ingrijiri speciale. Pentru a i se pastra frumusetea si trainicia parchetul trebuie curatat cu grijia si cu produse specifice. Pentru a nu fi nevoiti sa schimbam parchetul dupa cativa ani de la montare, e necesar sa se apeleze la detergent parchet. Acest produs,, detergent parchet are un aport semnificativ la prelungirea perioadei de viata a parchetului. Poate unii dintre dvs nu cunoasteti conceptul de detergent parchet. Ei bine, acest produs, detergent parchet, este o solutie usor de utilizat care se pulverizeaza peste suprafata parchetului. Are o serie de proprietati care ajuta parchetul sa fie estetic. Consultati oferta noastra de detergent parchet si asigurati-va ca parchetul dvs va fi mai trainic. Utilizarea acestui produs, detergent parchet, nu afecteaza in nici un fel persoanele din jur, mediul sau animalele.

Detergentul pentru parchet este o solutie creata special pentru oc uratare eficienta a parchetului ceruit sau lacuit. Esre comod de pulverizar, gata preparat pentru utilizare si cu pH nautru.
Formula speciala  fara urme nu permite acumularea reziduurilor lipicioase in timp si curata eficient choar si cele mai dificile urme de grasime sau murdarie. Detergentul este compatibil cu Bona Tratament si cu ceara de parchet, precum si cu alte tipuri de finisaje.
Beneficiile importante aduse de detergentul de parhcte: este special conceput pentru parchet lacuit, compatibilitatea cu alte prodse, este gata pregatit pentru utilizare  si usor de folosit.
Pentru a prelungi durata de viata a parchetului este indicat sa il curatati cu produse speciale de parchet. Anumite produse destinate curatarii altor tipuri de suprafete pot afecta radical parchetul. Folosind produsele recomandate pentru intretinere si curatare veti avea un parchet care arata ca nou pentru o perioada mult mai lunga de timp

Detergentul pentru parchet are o formula speciala ce ilatura reziduurile lipicioase.

Detergentul pentru parchet este compatibil cu numeroase tipuri de produse destinate intretinerii parchetului.

Detergentul are o formula ecologica, eficienta si non-toxica, destinata tuturor tipurilor de pardoseli din lemn.

Detergentul pentru parchet bona, nu afecteaza lemnul si prezinta siguranta pentru familie si natura.

detergent parchet lemndetergent parchet bonadetergent pentru pachetdetergent de parchet

Alegeti detergent parchet bona!

 

 

 

 

 

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook